Energimarknaden affärsnyheter för dig i energibranschen

 

NPS - nätverket för pensionsspecialister - aktuella personer, analys och affärsnytta

Nätverket för pensionsspecialister erbjuder ett forum för att få ta del av analys och fördjupning inom aktuella områden för tjänstepensionsbranschen. Diskutera under informella former med viktiga makthavare och innovativa inspiratörer i branschen.


HÖSTPROGRAM 2016:

TISDAG 6 SEPTEMBER, 15.30 - 17.15

ANNIKA STRANDHÄLL – VÄGEN TILL JÄMSTÄLLDA PENSIONER
Som socialförsäkringsminister i Sveriges första feministiska regering och ordförande i riksdagens pensionsgrupp berättar Annika om pensionsgruppens och regeringens arbete med jämställda pensioner.

TISDAG 27 SEPTEMBER, 15.30 - 17.15

PATRIC THOMSSON och FREDRIK NORDSTRÖM – PREMIEPENSIONSUTREDNINGEN
Utredaren Patric Thomsson berättar om den färska utredningen Ett reformerat premiepensionssystems slutsatser och Fredrik Nordström, vd, Fondbolagens förening kommenterar.

TISDAG 18 OKTOBER, 15.30 - 17.15

MAGNUS BILLING – NY VD I EN BRANSCH I FÖRÄNDRING
Magnus Billing, ny vd på Alecta, målar upp sina visioner för bolagets resa in i framtiden.

TISDAG 15 NOVEMBER, 15.30 - 17.15

BÅNG BERIT NORÉN – I HUVUDET PÅ PENSIONSDOKTORN
Pensionsdoktorn Bång Berit Norén ger sin bild av hur Sveriges pensionärer tryggt ska kunna ordna sina uttag och känna att de har kontroll över sin pension.

TISDAG 6 DECEMBER, 15.30 - 17.15

ÅKE FREIJ – SÅ KAN REGELFÖRÄNDRINGAR ANVÄNDAS INNOVATIVT
Åke Freij, som arbetar på IBM och forskar på Handelshögskolan, berättar om den senaste forskningen inom området samtidigt som han knyter an till en historisk tillbakablick.

OM NPS
Sedan våren 2000 driver Pensioner & Förmåner nätverket för dig som arbetar professionellt med pensionsfrågor, och som vill veta mer om vad som är på gång inom tjänstepensionsområdet. Nätverket fungerar också som en mötesplats, där du diskuterar, låter dig inspireras, nätverkar och träffar andra tjänstepensionsexperter.

VILLKOR OCH FÖRMÅNER
Som medlem i Nätverket för pensionsspecialister (NPS) får du möta och diskutera med tunga makthavare, aktuella personer i nyhetsflödet och ledande experter som alla påverkar pensionsbranschen på olika nivåer och områden. Under ett år arrangerar vi tio eftermiddagsträffar, fem per termin.

NPS-träffarna ingår i ditt medlemskap. Ett medlemskap kostar 8 950 kronor + moms för ett helt år. Du kan anmäla dig som årsmedlem när som helst under året, årsmedlemskapet är rullande. Som medlem har du alltid förtur till nätverksträffarna.

Icke medlemmar kan anmäla sig i mån av plats till enskilda nätverksträffar. Deltagaravgiften är 1 995 kronor + moms.

Har du frågor om programmet, kontakta projektledare Lena Hallergård
070-312 15 49 lena.hallergard@bbm.bonnier.se

Har du frågor om medlemskap, kontakta Anders Axklo
070-309 05 01 anders.axklo@bbm.bonnier.se

Välkommen att bli medlem i nätverket! 

Bli medlem