Energimarknaden affärsnyheter för dig i energibranschen

 

Nps - nätverket för pensionsspecialister - aktuella personer, analys och affärsnytta

Nätverket för pensionsspecialister erbjuder ett forum för att få ta del av analys och fördjupning inom aktuella områden för tjänstepensionsbranschen. Diskutera under informella former med viktiga makthavare och innovativa inspiratörer i branschen.


VÅRPROGRAM 2016:

TISDAG 19 JANUARI, 15.30 - 17.00

ANN-CHRISTINE LINDEBLAD OCH JOHAN LYCKE – SENASTE NYTT OM MIFID 2 OCH IDD.
Justitieråd Ann-Christine Lindeblad, domare i Högsta domstolen, och Johan Lycke, compliance officer på Svenska Handelsbanken i Stockholm, ger en uppdatering om de nya EU-regelverken.

TISDAG 23 FEBRUARI, 15.30 - 17.00

AINO BUNGE – I MAKTENS CENTRUM PÅ FINANSDEPARTEMENTET
Vad står på agendan hos Aino Bunge, chef för finansmarknadsavdelningen på finansdepartementet?
Anmäl dig här.

TISDAG 15 MARS, 15.30 - 17.00

ANNA FELLÄNDER – NYA SPELREGLER I DET DIGITALA LANDSKAPET
”Allt som går kommer att digitaliseras”, säger Anna Felländer, Swedbanks digitaliserings och framtidsekonom. Vad betyder det för tjänstepensionsbranschen?

TISDAG 12 APRIL, 15.30 - 17.00

ANDERS GERHARDSON – SÅ UTVECKLAR IKEA SIN GLOBALA STRATEGI FÖR BELÖNINGSPROGRAM OCH FÖRMÅNER.
Möt Anders Gerhardson, Global HR Operations Manager och Compensation and Benefits Manager vid IKEA Group.

TISDAG 17 MAJ, 15.30 - 17.00

JOAKIM STYMNE – NYTT PENSIONSAVTAL OCH EN BRANSCH I FÖRÄNDRING.
Så ser Joakim Stymne, ny generaldirektör för Statens tjänstepensionsverk, på utmaningarna i arbetet med att implementera PA 16 och SPV:s arbete med att fokusera på kundernas behov.

Sedan våren 2000 driver Pensioner & Förmåner nätverket för dig som arbetar professionellt med pensionsfrågor, och som vill veta mer om vad som är på gång inom tjänstepensionsområdet. Nätverket fungerar också som en mötesplats, där du diskuterar, nätverkar och träffar andra tjänstepensionsexperter.

Nätverket är en mötesplats där vi tar upp de just nu hetaste frågorna och där du har möjlighet att själv påverka debatten. Det är ett forum för inspiration och kompetensutveckling inom tjänstepensionsområdet. Här träffar du nya och gamla kollegor i branschen som du kan utbyta viktiga erfarenheter med.

Som medlem i nätverket blir du regelbundet inbjuden att möta några av branschens främsta experter. Under ett år arrangerar vi minst tio träffar, fem per termin, antingen som frukost-, lunch- eller eftermiddagsmöten.

Välkommen att bli medlem i nätverket du också!

Lena Hallergård
Projektledare
070-312 15 49
lena.hallergard@bbm.bonnier.se

Bli medlem